جدیدترین اخبار :
  • 10 واحد جدید فرآوری برنج در چابهار راه‌اندازی می‌شود
  • تأکید بر ورود تفاهم‌نامه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و منطقه آزاد چابهار به مرحله اجرا از کشاورزی فراسرزمینی و امنیت غذایی تا توسعه اقتصاد دریامحور، مهار ریزگردها و احیای دانشگاه بین‌المللی چابهار
  • دانشگاه تهران پیشران توسعه علمی سواحل مکران و امنیت غذایی
  • جذب ۲۱ همت سرمایه‌گذاری در ریمدان؛ تغییر مسیر یک مرز برای پیوند با بازار پاکستان + فیلم
  • حضور نمایندگان دبیرخانه شورایعالی و سازمان‌های مناطق آزاد در بیست‌وششمین نمایشگاه تجارت و سرمایه‌گذاری شیامن چین
باهدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و پر کردن اوقات فراغت جوانان؛

بهره‌مندی بیش از ۵۰ هزار نفر از علاقمندان فوتبال در چابهار، کنارک و دشتیاری از خدمات منطقه آزاد

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 2/01/30 | تعداد بازید :1555
مدیر امور اجتماعی سازمان منطقه آزاد چابهار از بهره‌مندی بیش از ۵۰ هزار نفر از علاقمندان فوتبال در چابهار، کنارک و دشتیاری از خدمات منطقه آزاد با بهره‌برداری از ۱۷ زمین چمن مصنوعی، به‌منظور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و پر کردن اوقات فراغت جوانان این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار، مهدی آبروش با اشاره به تلاش‌های این سازمان درراستای عمل به مسئولیت های اجتماعی گفت: در سنوات گذشته ۱۷ زمین چمن مصنوعی از سوی سازمان منطقه آزاد چابهار در روستاهای شهرستان های چابهار، کنارک و دشتیاری به بهره‌برداری رسید.

وی ادامه داد: با نصب چمن‌های مصنوعی مینی فوتبال در این زمین‌ها، تاکنون حدود ۴۰۰ تیم ورزشی، موفق به برگزاری مسابقات مختلفی ازجمله مسابقات جام رمضان شده‌اند که نزدیک به ۵۰ هزار تماشاگر داشته است.

آبروش ضمن ابراز خرسندی از استقبال خوب مردم چابهار از ورزش‌های تیمی تأکید کرد: هدف اصلی سازمان منطقه آزاد چابهار، پر کردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان با تفریحات سالم و با تأکید بر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بوده است.

مدیر امور اجتماعی سازمان منطقه آزاد چابهار در پایان ضمن تقدیر از همکاری نزدیک اداره کل ورزش و جوانان استان یادآور شد: همراهی و هم‌راستایی مسوولان ورزشی استان با این منطقه آزاد، ضمن تقویت روان به افزایش سلامت جسم جامعه محلی به‌ویژه نوجوانان و جوانان کمک می‌کند.

قابل ذکر است، منطقه آزاد چابهار در سال جاری نیز، در دو محله کمتر برخوردار، با همکاری شهرداری در حال نصب دو چمن مصنوعی در محلات جدگال آباد و سرخریگ و مسقطی ها می باشد.

 

 

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل